Categorie

Login Form TPL_BEEZ5_ISCLOSED

 

CR4T Ultimate Pistoolzender

Op voorraad
53-2000005_4-kanal_fernsteuerung-_cr4t_ultimate_2.4ghz_inkl._empfänger_2
53-2000005_4-kanal_fernsteuerung-_cr4t_ultimate_2.4ghz_inkl._empfänger_3
53-2000005_4-kanal_fernsteuerung-_cr4t_ultimate_2.4ghz_inkl._empfänger_4
53-2000005_4-kanal_fernsteuerung-_cr4t_ultimate_2.4ghz_inkl._empfänger_5
53-2000005_4-kanal_fernsteuerung-_cr4t_ultimate_2.4ghz_inkl._empfänger_6
53-2000005_4-kanal_fernsteuerung-_cr4t_ultimate_2.4ghz_inkl._empfänger_7
53-2000005_4-kanal_fernsteuerung-_cr4t_ultimate_2.4ghz_inkl._empfänger_8
Prijs:
159,95 €

159,95 €
Fabrikant: Absima
Product beschrijving

ABSIMA CR4T Ultimate Touch 4 kanaals computerzender

De Absima CR4T Ultimate Touch gaat een flinke stap verder dan de huidige zenders en is uitgerust met een display wat we allemaal kennen van de smart Phones. Dat is ook hetgeen wat direct opvalt, het is groot, verlicht en heeft een hoge resolutie Touch screen waarmee je alle instellingen kunt zien en in kunt stellen. Een klein voorbeeldje; elke beweging van o.a. de servo's geeft het scherm weer, dus je ziet een afbeelding van een servo en de hevel ook daadwerkelijk bewegen! Ook de grafische weergave van o.a. curves, uitslagen en waardes is een waar genot om te zien.

Rondom het stuurwiel in het handvat en in het handvat zitten 5 drukknoppen, in het handvat nog eens 3 voor een snelle wijziging in het menu, elke button is vrij toe te wijzen aan alle instelbare functies. Te gebruiken voor zowel links- als rechtshandige rijders. Maar liefst vier programmeerbare mixers waarmee alle vier de kanalen onderling te mixen zijn. Ideaal voor o.a. vier wiel besturing van crawlers e.d., maar zeker ook voor het bedienen voor een gescheiden remsystemen. Qua functies kan deze zender zich meten met dievan de hogereprijsklasse zenders zoals o.a. de Futaba 4PK serie.

Nu de Ultimate is uitgerust met het supersnelle 8ms AFSHD2 systeem is deze zender vergelijkbaar snel of sneller als vergelijkbare veel duurdere zenders.

Nog enkele features; compleet Telemetrie voorbereid, (niet meegeleverd apart leverbaar)

voor alle vier de kanalen instelbaar; draairichting ompoling, eind uitslag, subtrim, curves, snelheid, neutraal, ABS, idle up, engine cut, boot mode, up timer, down timer, rondetijd timer, 20 geheugens, model naam, model copy, reset model, ontvanger set-up, ontvanger accu monitor, diverse optische en geluid alarm instellingen, Failsafe, servo kanaal set-up, servo frequentie instelling en auto uitschakeling instelbaar.

In elke functie staat een help button die zeer bruikbare tips en trucks weergeeft, al met al een heel overzichtelijk menu.  Ook is er de mogelijkheid de zender compleet via USB in te stellen, uit te lezen en de geheugens op je PC of Laptop te bewaren, en up-to-daten tot de laatste versie software. De gehele zender inclusief deze accu weegt slechts 347 gram. Ook het nieuwe AFHS2 systeem maakt indruk, ultra snelle overdracht, en in combinatie met vier echte kanalen met alle denkbare instellingen en mixers een topzender!

De geheel nieuw ontwikkelde Absima R4FS ontvanger heeft 4 kanalen, 2 Telemetrie poorten, (toerental/snelheid en temperatuur),de conditie van de ontvanger accu kunt u altijd uitlezen vanaf het display. De ontvanger is geschikt voor een spanning van 4 tot 7,4 Volt zodat ook HV servo's kunnen worden gebruikt.

Set bestaat uit; CR4T zender, R4FS ontvanger, 4 oplaadbare AA accu's, spanning-, voltage- en toerental sensoren, extra dik handvat opzetstuk, USB kabel gebruiksaanwijzing op CD, (Engels).