Categorie

Login Form TPL_BEEZ5_ISCLOSED

 

Yuneec E-Go2 Electric Longboard

leverbaar
63-yun6135_e-go_2_royal_wave_longboard_2
63-yun6135_e-go_2_royal_wave_longboard_3
63-yun6135_e-go_2_royal_wave_longboard_4
63-yun6135_e-go_2_royal_wave_longboard_5
63-yun6135_e-go_2_royal_wave_longboard_6
63-yun6135_e-go_2_royal_wave_longboard_7
63-yun6135_e-go_2_royal_wave_longboard_8
63-yun6135_e-go_2_royal_wave_longboard_9
63-yun6135_e-go_2_royal_wave_longboard_10
63-yun6135_e-go_2_royal_wave_longboard_11
63-yun6135_e-go_2_royal_wave_longboard_12
Prijs:
399,00 €

399,00 €
Fabrikant: Yuneec
Product beschrijving

Yuneec E-Go Electric Longboard New version (Blue)

Skateboard Yuneec E-GO 2 Electric met afstandsbediening, valt niet zo op als een hooverboard en je kunt je toch lekker snel electrisch verplaatsen.

De Yuneec E-Go2 is een elektrisch skateboard, ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd door de makers van de  Q500 Typhoon 4K Drones, en ontwikkelaar van toonaangevende elektrische aandrijfsystemen de afgelopen tien jaar, de ervaring opgedaan in de laatste 10 jaar met electrisch aangedreven bemande vliegtuigen zorgt er voor dat het geen verschil maakt of je de 400 Watt motor van de E-Go2 neemt of de 48 Kilowatt motor van een Ultralight vliegtuig, aan beiden is dezelfde ontwikkeling vooraf gegaan.
Het superlichte gewicht van slecht 6,3 kilo zorgt ervoor dat je de E-Go2 overal mee naar toe neemt, In het openbaar vervoer, de trein Taxi of bus, je neemt gemakkelijk je persoonlijke vervoer mee. (draagtas is optioneel verkrijgbaar)

De E-GO 2. ECU
De besturing van de E-GO 2. Personal transport wordt gecontroleerd door innovatieve regenererende software. Tussen de motor en de batterij is de elektronische regeleenheid van de E-GO 2 geplaatst. Yuneec ontwierp de software en high-tech hardware om robuust en duurzaam zijn, en door de bluetooth controller, of via de App de beste prestaties te kunnen leveren. Yuneec produceert al de belangrijke electronische componenten in huis om zo de beste prestaties te kunnen garanderen !

Batterij E-GO 2.
Innovatief flexibel ontwerp
De batterij van de E-GO2 maakt gebruik van de nieuwste technologie en is gehuisvest in een flexibele en waterdichte behuizing gepatenteerd door Yuneec, die van vorm verandert met de beweging van het board. De geïntegreerde USB-poort maakt het mogelijk om de draadloze bediening eenvoudig op je board te laden. De lader laadt de batterij van de E-GO2 in ongeveer 2 uur, en geeft een bereik van meer dan 30km!
(Het board is Spatwaterdicht dus niet in de regen rijden !!)

De remote controller van de E-GO2
Ergonomisch, lichtgewicht ontwerp met  extra Functies
Het ergonomische ontwerp van de afstandsbediening maakt het zeer comfortabel vast te houden en te gebruiken. Het heeft een automatisch vergrendelings systeem met behulp van automatische synchronisatie, een fantastisch accu niveau informatiesysteem met trilfunctie , LED-verlichting, selector voor low-speed, snelheid, toerental en zelfs een licht als een zaklamp. Het beschikt over een verstelbare veiligheidsriem op de pols om tijdens het gebruik de remote niet te verliezen, is het leuk om te weten dat u de remotein uw zak of tas kunt houden en hij neemt minder ruimte in dan een telefoon. Met een gewicht van minder dan 60 gram, zijn Yuneec ingenieurs erin geslaagd een licht, comfortabel en zeer makkelijk te gebruiken controller te maken.

De I-phone App voor je Personal transport
De Yuneec E-GO2 App in de vorm van een iPhone app waarmee je je I-Phone verbind via Bluetooth. U kunt uw e-GO2 bedienen terwijl je door de straten scheurt. Daarnaast biedt de app veel extra functies, zoals de snelheidsmeter, afstand tracker en  instellings informatie

https://itunes.apple.com/us/app/e-go-cruiser/id828252930?mt=8

De wielen van De E-Go's zijn uitgerust met hoog kwaliteit Abec Kogellagers, Tevens leveren wij alle Spare parts voor de E-Go boards voor aantrekkelijke prijzen.

specificaties:

Wiel diameter: 90mm
Lengte: 960 mm ca.
Breedte: 250 mm
Gewicht: 6,3 kg
Lagers: A-7 precisie ABEC
Snelheid: tot 20 kmh
Let op: niet street legal!
Oplaadtijd: ongeveer 2 tot 4 uur
regeneratief remsysteem laadt de accu weer op bij remmen.
Hellingshoek: tot 12%
Bereik: tot 30Km
Kleur: groen / zwart, blauw / zwart en rood / zwart

ToepassingINHOUD:

1- E-GO2 Royal Blue Elektrisch Skateboard met afstandsbediening, acculader 240V / 110V, bevestigingsmateriaal en handleiding. (andere kleuren leverbaar )