Categorie

Login Form TPL_BEEZ5_ISCLOSED

 

Automatisch soldeerstation 75 W

leverbaar
32-c-48512.eu_soldering_station_75w_2
32-c-48512.eu_soldering_station_75w_3
Prijs:
79,95 €

79,95 €
Fabrikant: Corally
Product beschrijving

Team Corally High power 75 Watt soldeerstation.

Het onmisbare stukje gereedschap voor alle modelbouwers, iedereen komt het vroeg of laat tegen als je wat verder gaat in de RC modelbouwhobby, je zal toch een stekker aan een accu moeten solderen, of je net gekochte racequad moet volledig in elkaar gesoldeerd worden.

De electrorijder moet de motor en regelaar in zijn auto solderen, de Vaarder zal in zijn boot zeker als het een functiemodel betreft vele solderingen voor alle licht en geluidsfuncties moeten solderen. en dan duurt het 5 minuten voordat de bout is opgewarmd, en zit je met een bout waar Opa vroeger de dakgoot mee soldeerde een ledje te verbranden... we kennen het allemaal.

Nu hoeft dat niet meer, voor de serieuze modelbouwer is er nu van Team Corally dit microprocessor gestuurde soldeerstation, wat volledig regelbaar is en door het speciale Hakko element bijzonder snel op temperatuur is, de fijne met rubber beklede grip ligt gemakkelijk in de hand en de tips zijn makkelijk verwisselbaar, de temperatuur is in stappen van 1 graad instelbaar tussen de 200 en 450 graden celcius.

De automatische slaapfunctie is instelbaar en zal op een vooraf ingestelde tijd de bout naar een slaaptemperatuur van 200 graden brengen, pak je de bout weer op is binnen enkele seconden de bout weer op temperatuur, dit spaart de punten en energie. Bovendien is dit soldeerstation extra veilig doordat bij langer gebruik en instelbaar met de timer het station automatisch volledig zichzelf uitschakelt, nooit meer vergeten je soldeerbout uit te zetten. Dus als je het beste wilt en daar niet de hoofdprijs voor wilt betalen is dit soldeerstation een must !