Categorie

Login Form TPL_BEEZ5_ISCLOSED

 

Blade Theory W FPV Wing

niet meer leverbaar
12-blh03055_theory_type_w_fpv_ready_bnf_basic_2
12-blh03055_theory_type_w_fpv_ready_bnf_basic_3
12-blh03055_theory_type_w_fpv_ready_bnf_basic_4
12-blh03055_theory_type_w_fpv_ready_bnf_basic_5
12-blh03055_theory_type_w_fpv_ready_bnf_basic_6

Fabrikant: Blade
Product beschrijving

Blade Theory W FPV Flying Wing BNF Basic.

FPV Race Wings het nieuwe fenomeen wat de wereld verovert. Net als FPV quad racen, heb je de actie van First-Person View met een high-performance vliegtuig. De Blade® Theory Type W vliegende vleugel levert uitstekende prestaties en is super gebruiksvriendelijk out of the box. Het resultaat is een FPV-ready vliegtuig die ongelooflijk vliegt ofwel voor sport of verzengende races door race gates met 100 tot 150 Km/u MPH. De vleugels kunnen eraf in een handomdraai, waardoor het vervoer gemakkelijk is en reparaties nog eenvoudiger. Volledig geïntegreerde vlucht componenten zoals digitale metal gear servo's, AS3X® stabilisatie technologie en SAFE® technologie zorgen voor razendsnelle stabilisatie. De 25mW 5.8GHz video-zender met frequentieregeling laat piloten verder weg vliegen zonder zich zorgen te hoeven maken over video bereik problemen. De high-output borstelloze motor accepteert 4S Li-Po batterijen welke een tamme tot zeer aggresieve vliegstijl toelaat. Met al deze functies verpakt in een dergelijke compacte romp, is er nog steeds genoeg ruimte voor een Mobius of Legend stijl HD-videocamera, zodat piloten de mogelijkheid hebben hun hoge snelheids vlucht op te nemen. Over het algemeen werd de theory type W ontworpen met prestatie en gebruiksgemak in het achterhoofd. Deze vliegende vleugel maakt de instap naar FPV vleugel vliegen zeer eenvoudig!

modulaire Vleugels

Modulaire en gemakkelijk verwijderbare vleugels maken de Theory gemakkelijk te vervoeren. Sluit gewoon de geïntegreerde servokabels van de vleugels aan en alleen snap ze in de drukknop vergrendeling, en je bent klaar om te vliegen!

Stabiel

Precisie ontworpen vleugel ontwerp, gecombineerd met SAFE® en AS3X, maakt deze vleugel zeer stabiel bij lagere kruissnelheden samen met race snelheden hoger dan 150 Km/u. Dedicated vlucht modi zorgen voor een soepele, hand launch start, 90 graden dwarshelling limits, en een agility-modus die u volledige controle met de stabiele precisie van AS3X geeft.

AR636 Receiver

Deze krachtige receiver biedt ongelooflijke vliegeigenschappen voor een ongeëvenaarde vliegervaring.

4S Vermogen

Passend zijn een 4s, 1300mAh LiPo, en biedt dan deze vleugel extreme snelheden met respectabele vluchttijden. De Thrust 2350Kv motor biedt concurrerend vermogen voor een vleugel in deze klasse, met de optie om te upgraden naar een 2650Kv Thrust Series motor voor diegenen die dat extra stukje snelheid zoeken.

HD Ready

Dedicated mount is ontworpen om een ​​Mobius of Legend stijl camera te monteren, zodat je ook je vlucht in HD video terug kan kijken.

FPV Ready

De FPV  Ready versie heeft speciale ruimtes voor een piloot om zijn eigen video-zender en de camera toe te voegen.
 

Met 3 meegeleverde stickervellen kun je de Theory zelf personaliseren, zodat iedereen kan zien wie de echte baas van het vliegveld is !!