Categorie

Login Form TPL_BEEZ5_ISCLOSED

 

DJI Mavic Pro foldable drone

leverbaar bel voor beschikbaarheid
38-6958265134364_mavic_pro_foldable_drone_2
38-6958265134364_mavic_pro_foldable_drone_3
38-6958265134364_mavic_pro_foldable_drone_4
38-6958265134364_mavic_pro_foldable_drone_5
38-6958265134364_mavic_pro_foldable_drone_6
Prijs:
1199,00 €

1199,00 €
Fabrikant: DJI
Product beschrijving

DJI  MAVIC, WHEREVER YOU GO.

De DJI Mavic pro, zo klein maar toch zo veelzijdig, verander je perspectief op het maken van foto's en films en laat ook de lucht daar een onderdeel van zijn, het compacte formaat en de opvouwbare armen zorgen ervoor dat je de Mavic echt overal mee naartoe kunt nemen, hij neemt namelijk niet meer plaats in als een fles met water, en weegt slechts 750 gram !! Dit is niet zomaar een drone, dit is een van de meest geavanceerde drones die met zijn 24 high performance module's. een HD video en besturingssyteem met wel tot 7 Km bereik, zijn 5 Vision sensoren, zowel naar voor als naar beneden, en een echte 4K 30 Fps camera welke gestabiliseerd is door een 3 assen gimbal, geen enkele wens meer open laat. je hoeft alleen maar een tap met je vinger of een duw met je duim te geven !!, in de extra sportmode haalt de Mavic net zoals de Phantom 4 een respectabele snelheid van 65 Km/u dus de snelste sporten zijn supercool in beeld te brengen, waterskieën, windsurfen, motorcross, alles is mogelijk in de handen van de ervaren piloot en hij die dit wil worden.

COMPACT EN SUPERLICHT OVERAL MEE NAAR TOE TE NEMEN DUS.

De Mavic Pro heeft vier inklapbare armen en opvouwbare propellers.volledig ingeklapt en opgevouwen is de Mavic slechts 198mm (L)x 83mm (B)x 83mm (H) groot en met een gewicht van 743g is het vervoer van deze drone eigenlijk geen punt meer. in de meegeleverde Pouch passen meerdere accu's en de controller en zijn hier ook prima in beschermd tegen de ruigste omstandigheden waarin je de Mavic wilt gaan gebruiken

DE CAMERA

DJI heeft een geminiaturiseerde, ultra-precieze 3-assige gimbal gemaakt zodat er zelfs bij hoge snelheden vloeiende video's en scherpe foto's kunnen worden vastgelegd. De camera heeft een kijkhoek van 90 graden en kan zowel in landscape- als portretmodus gebruikt worden wat volgens DJI ideaal zou zijn voor de selfie lovers! De camera kan in 4K opnemen met 30/FPS, of in 1080p met 120/FPS. De camera schiet met 12 Megapixels met een maximale exposure van 8 seconde. Er word geen Electronic Image Stabilization gebruikt wat ervoor zorgt dat alle beelden in 4K zijn. Tevens is de camera supported voor Adobe DNG RAW

DJI GOGGLES 

De Mavic Pro is compatible met de nieuwe DJI Goggles, een VR bril die live 1080p beelden overstuurt. Op deze manier beleef je op een ongekende manier het perspectief vanuit een drone, net zoals de vogels dat alleen maar kennen.

De DJI Mavic is volledig nieuw ontworpen, en kan ondanks zijn kleine formaat en gewicht flinke wind weerstaan, het nieuwe Ocusync systeem zorgt voor een ongekende afstand wat de drone kan halen, tot wel 7 Km ver, en kan met de grote accu tot wel 27 minuten of een afstand van wel 18 Km totale vlucht halen, de Mavic kan met zijn geavanceerde obstacle detectie tot een afstand van 15 meter objecten herkennen en besluiten om hier omheen te vliegen of om te stoppen, dus niet meer tijdens een follow me een boom invliegen. De Mavic Pro kan dankzij de bekende optical flow sensors ook zonder GPS zeer precies op zijn plaats blijven tot een hoogte van 15 meter, deze techniek zorgt er ook voor dat de Mavic centimeterprecies terugkomt bij een coming home situatie, zelf op de steiger in de jachthaven waar je bent opgestegen, de sensor maakt een klein stukje film bij Takeoff, en vergelijkt dit met het beeld als hij weer gaat landen, hierbij de Mavic zo corrigerend dat de drone exact weer op zijn plaats terug komt.

VLIEG ZOALS DE PROFESSIONALS

De DJI Mavic Pro is voorzien van active track, in plaats van een telefoon of handheld device te volgen maakt de Mavic gebruik van Objectherkenning, dus of je nu een schip, je hond of jezelf wilt volgen, de Mavic doet het automatisch, en als je de Mavic naar je toe richt kun je op deze manier door handgebaren de Mavic zelf een Selfie laten nemen of je laten volgen, zwaai maar naar je drone !! , wil je zeer smoothe opnames maken, dan is daar de tripod mode, zeer soepel en zonder schokken zal de Mavic in deze mode vliegen om de mooiste beelden te verkrijgen.

HOE GEMAKKELIJK WIL JE HET HEBBEN ?

Je hebt niet eens de remote controller nodig, als je een selfie wilt maken of een snel shot zomaar, dan is je telefoon voldoende om de Mavic te vliegen (bereik is beperkt) en hoef je alleen maar de mavic, en je smartphone mee te nemen.  Tap and fly maakt het voor de beginner supergemakkelijk om een rechte lijn te vliegen, de Mavic doet dit gewoon zelf !! zodat jij je op het bedienen van de gimbal kan concentreren voor dat epic shot !, doe dat maar eens na Enzo Knol !! want in de vernieuwde DJI Go app zit nu een video editor waarmee je supersnel je filmpje kan bewerken en het supersnel met je vrienden kan delen, Twitter, facebook, instagram, Youtube, alles is mogelijk, geef je video's net even dat extra met de mooist luchtshots !! je kan zelfs met Facebook en Youtube livestreamen !, hoe cool is dat als je live vanuit de lucht met je vrienden de coolste beelden kan delen, dan gaan je abbo's en views zeker niet meer bij te houden zijn.

TOCH DE REMOTE GEBRUIKEN ?

De nieuwe remote is zeer compact, je hebt niet je telefoon meer nodig als je geen livebeeld wilt, en alle informatie staat op het schermpje, wil je toch het livebeeld hebben dan kun je je smartphone in de handige houder zetten, waar ook meteen de adapter is ingebouwd, Lightning, Micro Usb verwisselbaar dus met de meeste Iphones en Android toestellen compatibel !!, Voor meer informatie check de DJI website, of kom langs in de winkel

Casey Neistat is er in ieder geval van onder de indruk !