Categorie

Login Form TPL_BEEZ5_ISCLOSED

 

Mustang P-51 S 8cc BNF

niet meer leverbaar !
12-han5100_mustang_p-51_s_8cc_bnf_2
12-han5100_mustang_p-51_s_8cc_bnf_3
12-han5100_mustang_p-51_s_8cc_bnf_4
12-han5100_mustang_p-51_s_8cc_bnf_5
12-han5100_mustang_p-51_s_8cc_bnf_6
12-han5100_mustang_p-51_s_8cc_bnf_7
12-han5100_mustang_p-51_s_8cc_bnf_8
12-han5100_mustang_p-51_s_8cc_bnf_9
12-han5100_mustang_p-51_s_8cc_bnf_10

Fabrikant: Hangar 9
Product beschrijving

Hangar 9 P51 S Mustang ARF ASX met 8CC benzinemotor.

Exclusieve SAFE®-technologie levert vlucht envelop bescherming
    
Panic Recovery mode switch snel het model om horizontale vlucht terug
    
De club-niveau beginner vliegtuig dat koel kijkt
    
Easy-to-use Evolution® 8cc gas / benzinemotor levert betrouwbare, low-cost operatie
    
Klaar om te binden met uw zender met Spektrum ™ DSM2® / DSMX® technologie
    
5 × E-flite high-voltage servo's bieden volledige 4-kanaals controle
    
CNC gemanipuleerde lasergesneden, balsa en multiplex constructie
    
Realistische 334 Eskader stuwing regeling
    
Echte Hangar 9® UltraCote® bekleding zorgt voor een glanzende afwerking
    
Inclusief Li-Po batterij bevoegdheden van zowel de ontvanger en ontsteking (oplader meegeleverd)
    
Duurzaam, een stuk vleugel voor eenvoudige montage op de vliegende veld
    
Breedspoor landingsgestel maakt grondafhandeling op ruwe-velden makkelijk
    
Clear cockpit biedt een schaal uiterlijk en een ideale videocamera mount locatie

product specificaties

spanwijdte:
    
54,7 in (1390mm)
Totale lengte:
    
47,7 in (1211mm)
Wing Gebied:
    
574 sq. In. (37 dm sq)
Vliegen Gewicht:
    
5,9 lbs (2,7 kg) Droog
Engine Grootte:
    
8cc Evolution GAS (inbegrepen)
Radio:
    
6-kanaals (minimum)
Trim Scheme Kleuren:
    
Zilver, zwart, wit, Kleurloze, True Red
Prop Grootte:
    
12 × 6
Snelheidscontrole :
    
NA
Aanbevolen Batterij:
    
7,4 V 1250mAh Lipo
Aanbevolen Milieu:
    
Buitenshuis

Overzicht

P-51 Mustang S 8cc Gas Trainer
De Hangar® 9 P-51 Mustang S 8cc gas aangedreven trainer is de beginner oplossing voor club-piloten die de snelste weg naar de vlucht succes met een echt cool vliegtuig willen. Op basis van de meest gevierde vechter vliegtuig ooit, heeft de Mustang S is ontworpen om een ​​zelfverzekerde leerervaring direct te bevrijden van de eerste vlucht, zelfs als je nog nooit eerder hebt gevlogen.

De geïnstalleerde Evolution® 8cc gasmotor is ontworpen door de start eenvoudig uitvoerbaar, gemakkelijk te starten en betrouwbaar vanaf de bovenkant van de tank naar de bodem zijn. Het neemt het gemak van gas / benzine en combineert dit met een uitstekende efficiency. In het kort, krijg je de sensatie prestaties van de motor kan een plus% besparing 90 te leveren over de kosten van het runnen van een vergelijkbare glow-brandstof aangedreven motor.

Revolutionaire SAFE®-technologie levert geavanceerde vlucht envelop bescherming die maakt het leren leuker dan ooit om te vliegen. Dat komt omdat de Spektrum ™ AR636A DSMX® ontvanger geïnstalleerd combineert toonaangevende begeleiding met houding bewustzijn en exclusieve software voor bank / toonhoogte beperking hulp, uitstekende stabiliteit en het comfort van Panic Recovery vermogen te leveren. Voorgeprogrammeerde vlucht modi kunt u direct kiezen voor het niveau van de hulp die u nodig hebt, plus de mogelijkheid om te vliegen zonder enige hulp bij allen voor als je klaar bent om verder te gaan bent. Nooit eerder heeft een motor aangedreven beginner-vriendelijke vliegtuigen is dit elektronisch gevorderd.

De vakkundig ontworpen all-houtstructuur biedt een niveau van afwerking en een lange levensduur dat is ongeëvenaard door welke andere bouw-type. Alle elektronische onderdelen en accessoires zijn geïnstalleerd, zoals de brandstoftank waardoor de eindmontage van uw kant zo klein mogelijk. De afwerking en markeringen van de Hangar 9® UltraCote® die brengen een gevoel van realisme. Maar het is de manier waarop P-51 Mustang S vliegen die zal u op weg naar het veld elk weekend, zelfs nadat u de knie hebt de basis.

De P-51 Mustang S 8cc BNF gas aangedreven trainer is onderdeel van de complete lijn van topkwaliteit Hangar 9® vliegtuigen en accessoires. Alle kamers zijn ontworpen en vervaardigd volgens strenge normen en zijn voorzien van de beste componenten en materialen. Plus, elke Hangar 9 product wordt geleverd met de service na verkoop en technische ondersteuning die u nodig hebt om te slagen.

Ontworpen met SAFE® Technology
SAFE® (Sensor Assisted Flight Envelope) technologie is een revolutionaire elektronische vlucht enveloppe beschermingssysteem. Deze intuïtieve technologie maakt consequent vlotte vlucht en vecht winderige omstandigheden in meerdere modi met verschillende niveaus van hulp plus een virtuele vangnet.
beginner Mode
Pitch and roll hoek grenzen te combineren met elektronische niveauregeling om u te helpen houden de P-51 Mustang S vliegen vlot.
Gemiddelde modus
Natuurlijk gevoel AS3X® stabiliteit van het systeem met uitgebreide pitch en roll hoek limieten voor een grotere vlucht envelop die je beschermt tegen het invoeren van extreme vliegomstandigheden.
ervaren Mode
Pitch and roll limieten worden verwijderd terwijl AS3X technologie zorgt voor een soepele vlucht en een solide gevoel.
Panic Recovery Mode
    
1. Pilot verliest de controle van het vliegtuig in een flight mode.
    
2. Pilot duwt de paniek recovery switch. Het vliegtuig keert terug naar horizontale vlucht ...
    
3. ... zodra het vliegtuig vliegt recht en vlak, de piloot worden alle andere controles om hun neutrale positie en blijft een lichte klim naar een veilige hoogte.

gas Engine
De Evolution 8cc gasmotor is ontworpen door de start eenvoudig uitvoerbaar, gemakkelijk te starten en betrouwbaar vanaf de bovenkant van de tank naar de bodem zijn. Het neemt het gemak van gas / benzine en combineert dit met een uitstekende efficiency. Je krijgt de sensatie prestaties van de motor kan een plus% besparing 90 te leveren over de kosten van het runnen van een vergelijkbare glow-aangedreven systeem. De geïnstalleerde Evolution® 8GX, 8cc gas / benzinemotor is klaar om brandstof, plus een bijpassende spinner en Evolution propeller is voorzien.

Spektrum Receiver
De AR636A 6-kanaals 2.4GHz ontvanger met SAFE®-technologie is klaar om te binden aan uw full-range 6-kanaals DSM2® / DSMX® zender met echte Spektrum ™ -technologie. De begeleiding betrouwbaarheid en populariteit betekent dat u kunt vliegen op elk gebied van de Club met vertrouwen tegemoet. Zelfs ervaren RC instructeurs zullen enthousiast zijn omdat de vlucht enveloppe bescherming, Panic Recovery-modus en AS3X® stabiliteit verpakt het AR636A ontvanger heeft het potentieel om hun werk van de opleiding zo veel gemakkelijker te maken.

Een briljante Finish
Modern, all-houten constructie levert traditionele waarde met de sterkte en duurzaamheid verder conventie. Vakkundig toegepast echte Hangar 9® UltraCote® film betekent dat de P-51 Mustang S 8cc ziet er geweldig uit en kan met u voor de lange termijn.

Quick Assembly
De P-51 Mustang S 8cc gas trainer kan klaar om te vliegen in minder dan een avond. De motor en radio-onderdelen zijn al geïnstalleerd, en omdat eindassemblage is simpel, alles wat je nodig hebt zijn gemeenschappelijke instrumenten.

Li-Po batterij
Macht aan de ontvanger en de motor ontsteking wordt geleverd door de Spektrum ™ 1250mAh 7.4V 2S Li-Po batterij (geïnstalleerd). Niet alleen bieden een uitstekende mix van lichtgewicht en een hoog vermogen, kan de batterij sneller worden opgeladen met behulp van de meegeleverde DC-lader.

High-Voltage Servo
Vijf hoog-voltage vliegtuig servo's E-flite® zijn geïnstalleerd voor gas, aileron, elevator en roer controles.

Rugged Landing Gear
De breedte, lengte en voorwaarts hark van het landingsgestel zijn speciaal geconfigureerd dat grondafhandeling zo soepel mogelijk. Het landingsgestel deuren voegen een vleugje realisme, terwijl de grote wielen maken ruwe veld kunnen werken.

Film The Ride
Deel je one-of-a-kind vlucht ervar