Categorie

Login Form TPL_BEEZ5_ISCLOSED

 

DJI Spark Fly More Combo

leverbaar in 4 kleuren alpine white is op voorraad
1-50-dji-spark-fmc_dji_spark_fly_more_combo_2
1-50-dji-spark-fmc_dji_spark_fly_more_combo_3
1-50-dji-spark-fmc_dji_spark_fly_more_combo_4
1-50-dji-spark-fmc_dji_spark_fly_more_combo_5
1-50-dji-spark-fmc_dji_spark_fly_more_combo_6
1-50-dji-spark-fmc_dji_spark_fly_more_combo_7
1-50-dji-spark-fmc_dji_spark_fly_more_combo_8
1-50-dji-spark-fmc_dji_spark_fly_more_combo_9
Prijs:
799,00 €

799,00 €
Fabrikant: DJI
Product beschrijving

DJI Spark Fly More Combo

Leverbaar in 4 kleuren  Alpine white, Meadow Green, Sunrise Yellow, Lava Red en Sky Blue bel voor de beschikbaarheid.

De DJI Spark Fly More Combo is het ultieme combo pakket voor de doorgewinterde dronepiloot! De DJI Spark is de kleinste en meest uitgebreide cameradrone in zijn klasse en in combinatie met de inhoud van de Fly More Combo beschik je over alle accesoires om het meeste uit de DJI Spark te halen. Een van de belangrijkste bijgeleverde producten van de DJI Spark Fly More Combo, is de remote controller. Met deze controller hoef je de DJI Spark niet meer alleen met handgestures of je telefoon te besturen. 

Full HD camera

De DJI Spark Fly More Combo beschikt over een 1/2.3" sensor. Dankzij deze chip is het mogelijk om 12 megapixel foto's en Full HD (1080P) videobeelden te schieten. De sensor is een stuk groter dan de chip in de gemiddelde smartphone, waardoor deze nog lichtgevoeliger is en een hogere kleurnauwkeurigheid heeft. De lens van de DJI Spark Fly More Combo heeft een beeldhoek van 81,9° en een diafragma van f/2.6.

De DJI Spark Fly More Combo beschikt over twee verschillende manieren om onder alle omstandigheden mooie en vloeiende beelden te schieten. Naast de meganische 2 assige stabilisatie op de roll en tilt as, beschikt de camera van de DJI Spark Fly More Combo ook over UltraSmooth technologie. Deze digitale beeldstabilisatie in combinatie met de mechanische 2 assige gimbal zorgt voor vloeiende opnames onder alle omstandigheden.

Gesture Mode

Naast de mogelijkheid om de DJI Spark Fly More Combo met je smartphone of met de optionele afstandsbediening te besturen, is het ook mogelijk om de DJI Spark Fly More Combo volledig op basis van gebaren te besturen in de zogenoemde Gesture Mode. In gesture mode kun je opstijgen en landen in je hand en het toestel met 1 handgebaar omhoog, omlaag, links en rechts bewegen. Door te zwaaien, vliegt het toestel verder van je vandaan (naar ongeveer 3 meter afstand) en kun je een selfie maken. Als je met beide handen zwaait, komt het toestel terug en kun je deze weer in je hand laten landen.

Reguliere bediening

Naast de Gesture mode kun je de DJI Spark Fly More Combo ook via je smartphone/tablet of via de optionele afstandsbediening besturen. Met deze 2 besturingsmethodes vergroot je het bereik tot respectievelijk 100 meter over wifi en 1 kilometer met de afstandsbediening. Daarnaast is de DJI Spark Fly More Combo uiteraard ook te gebruiken met de dji goggles

QuickShot Mode

Ook is het mogelijk de DJI Spark Fly More Combo automatisch enkele bewegende shots te laten maken, met de zogenaamde QuickShot Mode. Bij QuickShot heb je de keuze uit 4 verschillende shots: Rocket, Dronie, Cricle en Helix. Elke stand zorgt voor een andere beweging, welke het toestel volledig automatisch uitvoert. Daarnaast beschikt het toestel uiteraard ook over Activetrack en Tapfly, die we kennen uit de andere DJI toestellen. Hieraan zijn nog 2 extra standen toegevoegd: De Pano mode, waarin het toestel automatisch een panorama maakt en de Shallow Focus functie, waarin de achtergrond wordt vervaagd, zodat het onderwerp mooi naar voren komt. 

3D Sensing System

Ondanks zijn kleine formaat beschikt ook de DJI Spark Fly More Combo over obstakel detectie sensoren aan de voorkant, het zogenaamde 3D Sensing System. Hiermee kan de drone objecten tussen 0.2 - 5 meter afstand van het toestel waarnemen en deze waar nodig ontwijken.

Wat is het verschil tussen de DJI Spark en de DJI Spark Fly More Combo?

De DJI Spark Fly More Combo is een uitgebreid pakket voor je DJI Spark. Hierdoor heb je alle extra's die je nodig hebt, in één handeling besteld. Het voordeel van de DJI Spark Fly More Combo is dat de DJI Spark Remote Controller bijgeleverd wordt en verleng je het zendbereik van 100 meter met Gesture Mode tot een bereik van 2km. Naast de extra batterij, krijg je ook een DJI Spark Charging hub bijgeleverd. Hierdoor kan je tegelijkertijd 3 Spark Batterijen opladen. Ook worden er 4 Propeller Guards bijgeleverd, die zoals de naam al aangeeft, je propellers beschermen. Hierdoor is het gebruik van de DJI Spark in een gesloten ruimte veiliger geworden. Mocht het toch voorkomen dat je een propeller beschadigd of breekt, dan heb je in de DJI Fly More Combo 2 extra propellers bijgeleverd, bovenop de 6 propellers die bij reguliere DJI Spark komen.